7/12/2016

Pokemon Go’yu Kullanarak Silahlı Soygun

Yayınlandı  7/12/2016  |   Oyun Haberleri


Geçtiğim günlerde çıkan inanılmaz “Pokemon Go oynarken ceset buldu” haberine bir yenisi daha eklendi.
Amerika’nın Missouri eyaletindeki yetkililer silahlı soyguncuların Pokemon Go oyuncularını hedef aldığını duyuran bir yazıyı Facebook’ta yayınladılar. Yazı şu şekilde:
“Gece saat 2 sularında, otoyol kenarında silahlı bir soygun yapıldığına dair bir ihbar aldık. Siyah bir BMW kullanan 4 şüphelinin yerini tespit etmeyi başardık ve olay yerinde bir silah bulduk. Bu şüpheliler daha önce St. Louis ve St. Charles bölgelerinde yapılan önceki silahlı soygunlardan da gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin, Pokemon Go’yu kullanarak kurbanlarını hedef aldığına inanılıyor.”
Açıklamaya göre, yetkililer silahlı soyguncuların Pokemon Go’yu oyuncuları istedikleri yere çekebilmek için yer işaretleyici olarak kullanıyorlar. Onları bir park alanına ya da nereye isterlerse oraya çekiyorlar.
Polise, hırsızların Pokemon Go’yu kullandıklarını nasıl buldukları sorulunca Çavuş Robert net bir cevap vermedi. Ama şunu söyledi: 4 şüpheliyi de tutukladık ve elimizde bir de silah var. Bölge sakinlerinin güvenliği için bizim neyi bildiğimiz ve neyi yapmamız gerektiği önemli. Ayrıca bu olayı halk ile paylaşıyoruz çünkü başlarına gelebilecek şeyleri önceden bilmeleri hayatları için önemli.”


Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top