7/15/2016

Kingdom Come: Deliverance Yeni Video Yayımlandı

Yayınlandı  7/15/2016  |   Oyun Haberleri


Merakla beklenen, orta çağı bu defa gerçekten yaşatmayı hedefleyen Kingdom Come: Deliverance ‘dan yeni bir video yayımlandı.

Oyunun yapımcıları tarafından oyunun RPG ve zırh sisteminin anlatıldığı videoda oyun hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çok kapsamlı bir zırh sistemi yapılmış ve bu sayede oyuncular yüzlerce farklı zırh kombinasyonu yapma imkanı bulacak. Oyunun RPG sistemi ise sadece NPC yani oyun tarafından kontrol edilen karakterlerle etkileşimde olsanız bile size belli kalıplarda olmayan tamamen sizin seçim ve oyun tarzınıza göre ortaya çıkan bir hikaye şansı tanıyor olacak.



Kingdom Come: Deliverance RPG Sistemi

Karakterinizin özelliklerini ne yönde geliştirmek isterseniz o yönde geliştirebilecek oyun tarzınızla da bunu destekleye bileceksiniz. Ortaya belli kalıplardan oluşan, belirli sınıfta yer alan bir karakter değil tamamen sizin seçimleriniz dahilinde oluşmuş bir karakter çıkacak. İster ikna yeteneği yüksek, sorunları konuşarak çözebilen, ister sessiz ve gizemli bir karakter isterseniz de savaşçı deli dolu bir karakter yaratabilirsiniz. Tabi ki oyunda saygınlık seviyesi de yer alacak bu nedenle oyundaki karakterinizi eğer bir hırsız yaptıysanız bundan sonrada bunun sonuçlarına katlanacak ve bir hırsız gibi yaşamak zorunda kalacaksınız.


Kingdom Come: Deliverance Zırh Sistemi

Yüzlerce kombinasyon imkanı sağlamak ve oyundaki gerçekçiliği arttırmak için Kingdom Come: Deliverance geliştiricileri oyuna 16 Zırh alanı eklemiş. Bu sayede 16 farklı zırh kullanarak yüzlerce farklı zırh kombinasyonu yapabileceksiniz. Ayrıca silahlarınız içinde 4 alan bulunacak bunları kullanarak da farklı silah kombinasyonları ve özelleştirmeleri yapabileceksiniz.

6 Vücut Zırh Alanı (Kıyafet, Metal Örgü Zırh, Tabaka, Eldiven vb.)

4 Bacak Zırh Alanı (Pantolon, Metal Örgü Zırh, Bot vb.)

4 Kafa Zırh Alanı (Metal Örgü Zırh, Başlık, Boyunluk vb.)

2 Takı Zırh Alanı (yüzük, bileklik vb.)

Silah Alanları ise El Silahları, Kalkanlar, Yay ve Oklar yerleştirmek için olacak. Bu çoklu alanlar kullanılarak zırhlar üst üste giyilebilecek ve bu sayede farklı etkiler ve görsellikler ortaya çıkacak. Her materyalin farklı bir etkisi olacak. Farklı kıyafetler farklı zırhlara pozitif etki yaparken kimi negatif etki yapacak. Örneğin bir Tam Metal Zırh giymeden önce altına yumuşak örgü kıyafetler giyerseniz bu daha rahat etmenizi ve zırhın etkisinin artmasını sağlayacak.

Dövüşlerde geliştirilen özel sistem tüm fizik hesaplamalarını yapacak ve silahın zırhın çarptığı noktası, materyal, vücutta denk geldiği bölge, zırhın ve silahın durumu gibi tüm unsurları hesaplayarak ona göre hasarı belirleyecek. Zırhınızın ve silahlarınızın fiziksel durumu oldukça önemli olacak örneğin daha önce darbe almış ve onarılmamış bir zırh, veya kanlı bir zırh aynı bölgeye darbe aldığında karakterin aldığı hasar oldukça artacak.

Malzeme Kalitesi

Zırh ve silahlarınızın malzeme kalitesi ve durumları oldukça önemli. Yerel demirciler silah ve zırhlarınızı bakımlarını yapabileceği gibi öğrendiğiniz taktirde bu işlemleri sizde yapabilirsiniz. Düşük kalite bir zırh dövüş sırasında kolaylıkla kırılabilir ve ölümünüze sebep olabilir.

Dövüşler sırasında aldığınız yaraları etkileyen etmenler ise uyku, yorgunluk ve tokluk seviyeniz olacak. Bandaj kullanarak kanamalarınızı dur durabileceksiniz.

İşte tüm bu özelliklerin yapımcılar tarafından uygulamalı ve görsel anlatıldığı video;

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top