7/12/2016

Fallout 4’ün Son İndirilebilir İçeriği Olan Nuka World’ün Çıkış Tarihi Sızmış Olabilir

Yayınlandı  7/12/2016  |   Oyun Haberleri


Çıkışından önce de, çıktıktan sonra da her attığı adım olay olan oyunumuz Fallout 4’ün, içeriğinin genel hatlarının açıklanması ile beraber en çok merak edilen DLC’si (indirilebilir içeriği) olan Nuka World’ün çıkış tarihi Steam tarafından ‘’sehven’’ açık edilmiş olabilir.
Bethesda tarafından “şimdiye kadar çıkardığımız en geniş içerikli DLC” olarak lanse edilen ve bu sözü yerde koymayan Far Harbor’ın ardından “İşte bu Far Harbor’dan da güzel olacak” şeklinde sunulan ve bize Raider (yağmacı) olma, yağmacı grupları yönetme ve oyun esnasında binbir emekle yarattığımız yerleşim bölgelerini yağmalayarak yerlebir edebileceğimiz vaatlerinde bulunan Nuka World, bu vaadi ile oyuncuların en büyük arzusunu yerine getirecek gibi görünüyor. Hâliyle bu durum da DLC’ye olan özlemi artırıyor, DLC ile ilgili sızacak bilgiler ve tabii ki çıkış tarihi büyük bir merakla bekleniyor.
‘’Futureballer69’’ ve ‘’tomtahey09’’ isimli twitter kullanıcılarının paylaşımlarında, Nuka World DLC’sinin Steam’deki ön sipariş sayfasında ürünün erişilebileceği tarih olarak 30 Ağustos 2016 gösterilmiş. Kullanıcıların bu tespiti bir youtube yayıncısının dikkatini çekmiş ve ilgili videosunda bu durumu ispatlayan ekran görüntülerini yayınlamış.
DLC Steam’de halihazırda “Ağustos ayında erişime açılacak” ibaresiyle ön siparişte tutulduğu için Steam’de oluşan bir hata da olabilir. 

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top