3/18/2016

Google Chrome İmaj Değişikliği Yapıyor!

Yayınlandı  3/18/2016  |   İnternet

Google Chrome için yapılan açıklamalarda metalik bir tasarıma geçileceği açıklanırken yeni tasarım daha çok mobil uygulamalarda kullanılan Google Chrome ile benzerlik gösterecek.  Bugüne kadar benzer tasarıma gitmeyen ve başlangıç noktasından çok uzaklaşmayan Google Chrome yapacağı yeni düzenleme ile birlikte radikal bir değişikliği gerçekleştirmiş olacak.
Google'a yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Chrome’un 51. versiyonunda yapılacak olan bu değişiklik ile birlikte Google artık günümüz tasarım kriterlerine daha da uyum sağlamış olacak.
Yeni tasarımı ile birlikte Google Chrome'da pek çok yeniliğin de yapılması beklenirken bu yenilikler arasında gizli sekmelerdeki tarayıcı renk farklılıkları, ayarlar bölümündeki menülerin dizilişi gibi pek çok yenilik Google Chrome’un yeni sürümüyle kullanıcılara sunulacak. Daha çok gri tonların ağırlıkta olacağı Google'ın yeni tasarımda keskin çizgiler kullanılacak ve metalimsi bir görünüm ile kullanıcılar yeni Google Chrome'u kullanmaya devam edecek.
Konu ile ilgili Google tarafından resmi bir açıklama yapılmaması nedeniyle şu an gündeme gelen konular iddialardan ibaret olsa da Google'a çok yakın kaynaklar tarafından bu durumun paylaşılması güncellemenin ve tasarım değişikliğinin kesin olduğuna işaret ediyor.  

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top